Steun ons

Misschien krijgt u de indruk, bij het bezoeken van onze website, dat wij een grote organisatie zijn, waar het aan middelen niet
ontbreekt. Jammer genoeg is onze organisatie veel te klein en werken wij allemaal op vrijwillige basis.
Maar als u het goed vindt wat we allemaal doen, en u voelt zich geroepen om een handje te helpen, dan vinden wij dat schitterend.

Wij zijn een niet-gesubsidieerde poezenopvang en moeten bijgevolg onze werkingsmiddelen volledig halen uit acties, eigen middelen en steun van onze supporters.

Onze kosten lopen hoog op. Om een gevonden katje medisch in orde te brengen, om ze te voeden, om ze op tijd en stond propere kattenbak vulling te geven. Men mag rekenen dat een kat, medische kosten niet meegerekend, ons gemiddeld 1,5 euro per dag kost. Met gemiddeld 40 katten per dag hier aanwezig, kom je dan al aan een mooi bedrag. Al onze poezen worden gesteriliseerd of gecastreerd, gechipt en geregistreerd, gevaccineerd, ontwormd en ontvlooid. Niettegenstaande onze dierenartsen aan gereduceerde prijzen werken voor ons, happen ook die kosten flink in het budget:

  • Castratie: 45 euro
  • Sterilisatie: 85 euro
  • Vaccinaties: 36 euro
  • Chippen en registreren: 40 euro
  • Ontwormen, ontvlooien: 24 euro

Zieke of gekwetste dieren krijgen bij ons ook de best mogelijke verzorging met de best mogelijke medicatie zodat ze tenminste een kans krijgen om te overleven; ook dat is niet de goedkoopste oplossing.

Vanaf 2018 zijn wij erkend als instelling die fiscale attesten mag uitreiken voor financiële giften vanaf 40 euro op jaarbasis. Wij hopen hierdoor meer mensen aan te spreken om ons een steuntje in de rug te geven. Alle financiële donaties zijn uiterst welkom op rekening BE06 9731 5002 8722

Maar het hoeft niet altijd geld te zijn, je kan ons ook helpen door :

■ katteneten te schenken
■ kattenbak-vulling te schenken
■ Een handje toe te steken op onze activiteiten
■ Een handje toe te steken bij klusjes

Speciale dank aan de volgende organisaties